Daghoroscoop Ram 21 September 2017

21 maart - 20 april
Jij bent een harde werker en je behaalde resultaten zijn er dan ook naar. Dit wordt door de mensen in jouw omgeving zeer op prijs gesteld. De bijbehorende beloning als blijk van waardering, zal zeker niet lang uitblijven.

Daghoroscoop Stier 21 September 2017

21 april - 21 mei
Jij hebt weer eens moeite een beslissing te nemen. Als het vandaag dan eindelijk toch zover is, moet je gelijk de daad bij het woord voegen. Stel je eens voor dat je weer gaat twijfelen.

Daghoroscoop Tweeling 21 September 2017

22 mei - 21 juni
Bewaar je geduld als jij de ene na de andere kritische opmerking te horen krijgt van je partner of van een goede vriend. Iemand op zijn zwakke plekken wijzen is immers niet zo gemakkelijk als het lijkt.

Daghoroscoop Kreeft 21 September 2017

22 juni - 23 juli
Als jij vandaag in een discussie geraakt, zorg dan dat je jouw mening niet opdringt. Zeker als het onderwerp je persoonlijk raakt, is het beter uiterst diplomatiek te werk te gaan.

Daghoroscoop Leeuw 21 September 2017

24 juli - 23 augustug
Een zware periode breekt aan op het gebied van je werkzaamheden. Je houdt met moeite het hoofd boven water, maar het zal uiteindelijk veel opleveren. Even doorzetten en jij kunt tevreden zijn.

Daghoroscoop Maagd 21 September 2017

24 augustus - 23 september
Vandaag klopt een vriend bij je aan. Let goed op want hij/zij zal niet om hulp vragen, maar die wel nodig hebben. Met jouw innerlijke harmonie kun je jouw vriend helpen zijn/haar weg weer te vinden.

Daghoroscoop Weegschaal 21 September 2017

24 september - 23 oktober
Als jij zo sceptisch blijft staan tegenover een aantal zaken in je leven, zul je slechts vijanden en negatieve ervaringen krijgen. Probeer open en flexibel in het leven te staan.

Daghoroscoop Schorpioen 21 September 2017

24 oktober - 22 november
Ga maar eens een totaal nieuwe weg. Probeer eens iets wat op het eerste gezicht helemaal niet bij je past. Jij zult misschien wel aangenaam verrast zijn over het effect.

Daghoroscoop Boogschutter 21 September 2017

23 november - 22 december
Soms is het verstandig om op te geven. Sommige dingen hebben nou eenmaal geen bestaansrecht. Dat kan moeilijk zijn, maar het pakt op termijn echt beter uit, ook voor jou.

Daghoroscoop Steenbok 21 September 2017

23 december - 20 januari
Het wordt tijd dat jij in jouw leven eens meer gaat plannen. Daarmee kun je echt veel meer gedaan krijgen dan met dat gefladder als een vlindertje van de een naar de ander.

Daghoroscoop Waterman 21 September 2017

21 januari - 19 februari
Vandaag gaat alles zo gemakkelijk dat je er zelf verbaasd van staat te kijken. Niet doen, gewoon van genieten en gebruik van maken.

Daghoroscoop Vissen 21 September 2017

20 februari - 20 maart
Jij treedt bijzonder zelfverzekerd naar buiten en dat is niet iedereen van je gewend. Doe hier je voordeel mee. Je hebt zo vaak goede idee├źn en nu heb je ook de kracht om ze te presenteren.

Facebook

Vraag direct een nummer aan!

Buienradar