Daghoroscoop Ram 16 Augustus 2018

21 maart - 20 april
Jij bent erg lichtgeraakt en je bent geneigd op de kleinste details te letten en er over te vallen. Dit zal zeker de nodige ruzies veroorzaken. Het goede in je leven zal echter stand houden.

Daghoroscoop Stier 16 Augustus 2018

21 april - 21 mei
Je stelt je vaak wat oppervlakkig op. Probeer dat te vermijden bij de mensen die je echt nodig hebben. Als je echt om iemand geeft zul je ook eens de moeite moeten nemen echt aandacht te besteden aan die persoon.

Daghoroscoop Tweeling 16 Augustus 2018

22 mei - 21 juni
Je hebt al genoeg hooi op je vork genomen. Haal het dus niet in je hoofd om nog meer verplichtingen aan te gaan. Leer nu maar eens "nee" te zeggen. Dat zal je goed doen.

Daghoroscoop Kreeft 16 Augustus 2018

22 juni - 23 juli
Laat jouw serieuze houding vandaag eens vieren. Een luchtigere, vrolijkere houding doet het vandaag beter bij het andere geslacht. Je kunt zelf dat beetje ontspanning ook heel goed gebruiken.

Daghoroscoop Leeuw 16 Augustus 2018

24 juli - 23 augustug
Jij denkt veel na over jezelf. Bepaalde karaktertrekjes kunnen wel wat beter, vind jij zelf. Vergeet niet dat elke eigenschap op bepaalde momenten handig is en op andere momenten onhandig. Wat is goed?

Daghoroscoop Maagd 16 Augustus 2018

24 augustus - 23 september
Je hebt de neiging tot dramatisering van zaken die toch eigenlijk zo belangrijk niet zijn. Doe af en toe eens een stap terug en bekijk het grote geheel.

Daghoroscoop Weegschaal 16 Augustus 2018

24 september - 23 oktober
Vandaag krijg jij het gevoel dat jou alles in de schoot wordt geworpen. Daar maak je dankbaar gebruik van en dat is goed. Bedenk echter dat dit niet zo blijft.

Daghoroscoop Schorpioen 16 Augustus 2018

24 oktober - 22 november
Een vriend van je zit in de problemen. Zet je voelsprieten op om er achter te komen hoe jij kunt helpen. Vaak helpt alleen het idee al dat iemand moeite doet en interesse toont.

Daghoroscoop Boogschutter 16 Augustus 2018

23 november - 22 december
Verdraai de woorden van je partner niet. Accepteer dat jij een fout hebt gemaakt en bied je excuses aan. Je partner zal je zeer waarderen.

Daghoroscoop Steenbok 16 Augustus 2018

23 december - 20 januari
Je relatie ontwikkelt zich de laatste tijd zoals jij je dat altijd hebt voorgesteld. Je hebt een echte droomrelatie. Nu moet je er "alleen maar" voor zorgen dat dat ook zo blijft.

Daghoroscoop Waterman 16 Augustus 2018

21 januari - 19 februari
Wees geduldig met de mensen om je heen. Iedereen heeft bepaalde punten waar nog veel geleerd moet worden en dat geldt ook voor jou. Probeer de anderen te helpen met hun leerpunten, dan word jij ook geholpen met jouw leerpunten.

Daghoroscoop Vissen 16 Augustus 2018

20 februari - 20 maart
Jij hebt de neiging je eigen zin door te drukken. Je luistert helemaal niet naar wat anderen te vertellen hebben en op het werk kan dit zelfs leiden tot machtsmisbruik. Luister naar het advies van je partner, hij/zij kent jou beter dan je denkt.

Facebook

Vraag direct een nummer aan!

Buienradar