Daghoroscoop Ram 21 Januari 2018

21 maart - 20 april
Je voelt je met hart en ziel aangetrokken tot iemand die totaal anders is en anders in het leven staat dan jij. Als je kunt accepteren dat de relatie misschien niet lang standhoudt, kun je er met volle teugen van genieten.

Daghoroscoop Stier 21 Januari 2018

21 april - 21 mei
Alles wat iemand verkeerd kan opvatten, wordt vandaag verkeerd opgevat. Althans, dat is je gevoel. Zorg voor een goede concentratie en duidelijkheid in alles wat je zegt. Dat moet voor jou toch geen probleem vormen.

Daghoroscoop Tweeling 21 Januari 2018

22 mei - 21 juni
Vecht tegen slechte berichten en laat het hoofd niet hangen. Je staat er niet alleen voor, al denk je dat maar al te vaak. Kijk goed om je heen en durf hulp en de consequenties daarvan te aanvaarden.

Daghoroscoop Kreeft 21 Januari 2018

22 juni - 23 juli
Zeg wat jij wilt. Als jij iets wilt of juist niet, laat de ander dat dan weten. Mensen kunnen immers geen gedachten lezen en de reactie die je krijgt zal reuze meevallen.

Daghoroscoop Leeuw 21 Januari 2018

24 juli - 23 augustug
Je moet op zijn minst elke kans die jij vandaag krijgt goed bekijken. Als je dan besluit er geen gebruik van te maken, hoef je jezelf later geen verwijten te maken. De keuze is dan goed geweest.

Daghoroscoop Maagd 21 Januari 2018

24 augustus - 23 september
Jij wilt indruk maken op iemand. Dan zul je toch echt een beetje op de voorgrond moeten treden. Muurbloempjes vallen nu eenmaal niet zo snel op. Je kunt dat rustig doen, jij bent de moeite waard.

Daghoroscoop Weegschaal 21 Januari 2018

24 september - 23 oktober
Voor vandaag geldt aanpassen aan de situatie. Verzet tegen de dingen die gebeuren kost zeer veel energie en zal niet het gewenste resultaat opleveren. Morgen is er weer een dag.

Daghoroscoop Schorpioen 21 Januari 2018

24 oktober - 22 november
Vandaag straal jij charme uit. Gebruik deze frisse houding eens om een paar bijna vergeten vriendschappen nieuw leven in te blazen. Het zal je zonder meer goed doen.

Daghoroscoop Boogschutter 21 Januari 2018

23 november - 22 december
Je loopt met een gewaagd plan rond. Vandaag kun je iets te horen krijgen, waardoor je eindelijk de moed krijgt om jouw plan in daden om te zetten. Doen!

Daghoroscoop Steenbok 21 Januari 2018

23 december - 20 januari
Jij bent vandaag een superoptimist. En dat komt goed uit want met deze positieve instelling, bereik je alle doelen die jij je voor vandaag gesteld had.

Daghoroscoop Waterman 21 Januari 2018

21 januari - 19 februari
Je bent niet zo goed in het bewaren van geheimpjes. Toch moet je deze smeuïge weetjes voor je houden, het gaat tenslotte wel om je beste vriend(in) en die zou zeer teleurgesteld zijn in jullie vriendschap.

Daghoroscoop Vissen 21 Januari 2018

20 februari - 20 maart
Een oude kwaal: jij stelt je eisen aan anderen veel te hoog. Dat leidt toch alleen maar tot teleurstellingen. Niet iedereen kan jouw kwaliteitsniveau bereiken, wen daar nou maar aan en houd er rekening mee.

Facebook

Vraag direct een nummer aan!

Buienradar