Daghoroscoop Ram 20 September 2018

21 maart - 20 april
Door emotionele spanningen ben jij enigszins vermoeid. Toch ben je in staat actief te blijven en veel werk te verzetten. Het is verstandig de oorzaak van de emotionele spanningen op te sporen.

Daghoroscoop Stier 20 September 2018

21 april - 21 mei
Jouw fantasie laat je vandaag niet in de steek. Je zult vooral op het werk een sterke en kleurrijke mening naar voren brengen. Alhoewel daar positief op wordt gereageerd, is het verstandig het niet te overdrijven.

Daghoroscoop Tweeling 20 September 2018

22 mei - 21 juni
Bespreek privé problemen niet met andere mensen. Ook al bedoel je het nog zo goed, jouw partner zal je dat niet in dank afnemen. De problemen worden dan nog groter, in plaats van kleiner.

Daghoroscoop Kreeft 20 September 2018

22 juni - 23 juli
Je werkt in een moordtempo en je verzet bergen. Aan je energie lijkt geen einde te komen en elk succesje, hoe klein ook, spoort jou aan nog beter je best te doen.

Daghoroscoop Leeuw 20 September 2018

24 juli - 23 augustug
Men kan van jou op aan en dat is een fijn gevoel, zowel voor jou als voor je vrienden. Als een vriend in de problemen komt zul jij er alles aan doen om hem/haar te helpen en bij te staan.

Daghoroscoop Maagd 20 September 2018

24 augustus - 23 september
Je krijgt te kampen met een financiële tegenvaller. Je zult dus weer aan het werk moeten om jouw verlies goed te maken. Blijf niet te lang zitten mokken, ga gewoon aan de slag.

Daghoroscoop Weegschaal 20 September 2018

24 september - 23 oktober
Een bepaald probleem blijft maar in jouw hoofd malen. Jij raakt uit je humeur. Mensen in je omgeving kunnen daar niet tegen. Neem even een pauze.

Daghoroscoop Schorpioen 20 September 2018

24 oktober - 22 november
Je bent een succesvol mens. Maar in plaats van blij te zijn voor jou, zullen er altijd mensen zijn die jaloers worden. Vandaag wordt dit weer eens heel duidelijk.

Daghoroscoop Boogschutter 20 September 2018

23 november - 22 december
Jij voelt je de laatste tijd gespannen en onder druk gezet. Dat houdt geen mens lang uit. Probeer een korte pauze in te lassen, om weer op adem te komen.

Daghoroscoop Steenbok 20 September 2018

23 december - 20 januari
Jij zit niet lekker in je vel de laatste tijd. Dit mag je natuurlijk uiten, maar je partner zal geen emotionele uitbarstingen accepteren. Blijf redelijk, dan komen jullie er samen wel uit.

Daghoroscoop Waterman 20 September 2018

21 januari - 19 februari
Je bent vaak diplomatiek en dat is goed. Vandaag is het echter belangrijk dat je heel helder bent in wat je te zeggen hebt. Laat geen mogelijkheid open voor misverstanden, ook al is harde bewoording daarvoor noodzakelijk.

Daghoroscoop Vissen 20 September 2018

20 februari - 20 maart
Je bent tevreden en alles loopt dan ook zo als jij vindt dat het moet. Met je positieve houding en bruisende energie bereik je zeer veel in het leven. Zowel je carrière als je privé-leven zijn de moeite waard.

Facebook

Vraag direct een nummer aan!

Buienradar