Daghoroscoop Ram 12 December 2018

21 maart - 20 april
Je bent een beetje verlegen. Maar dat is toch helemaal niet nodig. Trek de stoute schoenen aan en stap er op af. Het zou echt jammer zijn als jij alle pret zou moeten missen.

Daghoroscoop Stier 12 December 2018

21 april - 21 mei
Jij bereikt vandaag dingen waar je niet over durfde te dromen. Deuren worden geopend waarvan je niet eens wist dat ze er waren. Maak er gebruik van, dit is een succesvolle dag.

Daghoroscoop Tweeling 12 December 2018

22 mei - 21 juni
In de beroepssfeer is het geen gunstige periode voor veranderingen. Blijf zitten waar je zit en bewaar de punten ter verbetering die jij graag zou aanbrengen, tot een geschikter tijdstip aanbreekt.

Daghoroscoop Kreeft 12 December 2018

22 juni - 23 juli
Zoek wat meer afleiding buiten de deur. Laat de dagelijkse dingetjes eens voor wat ze zijn. Jij bent heel serieus aan het worden. Op zich niet verkeerd, maar ontspanning ook blijft noodzakelijk.

Daghoroscoop Leeuw 12 December 2018

24 juli - 23 augustug
Je krijgt vandaag te maken met allerlei ruzies en dat levert veel stress op. Je hebt de meeste problemen echter zelf veroorzaakt, dus is het niet meer dan normaal dat je ze ook zelf moet oplossen.

Daghoroscoop Maagd 12 December 2018

24 augustus - 23 september
Vandaag kun jij iets moois tegenkomen dat wonderbaarlijk goed in je toekomstplannen past. Opletten dus want voor je het weet heb je het gemist en dat zou toch jammer zijn.

Daghoroscoop Weegschaal 12 December 2018

24 september - 23 oktober
Je kunt iets bewerkstelligen dat helemaal bij je persoonlijkheid past. Dit ben jij ten voeten uit. En daar mag je gerust trots op zijn.

Daghoroscoop Schorpioen 12 December 2018

24 oktober - 22 november
Jij denkt veel na over je gezondheid en dat is een goede eerste stap. Want met denken alleen kom je er niet. Breng de dingen die je bedenkt en de plannen die je maakt ook tot uitvoer.

Daghoroscoop Boogschutter 12 December 2018

23 november - 22 december
Vandaag val jij van het ene ongelukje in het andere. Het is misschien verstandig een dagje rustig aan te doen. Morgen ziet het er beslist weer beter uit.

Daghoroscoop Steenbok 12 December 2018

23 december - 20 januari
Probeer je eisen omtrent een mogelijke nieuwe partner iets terug te brengen. Daardoor sta je veel opener voor anderen en ontdek je misschien eigenschappen waar je tot nu toe alleen maar van kon dromen.

Daghoroscoop Waterman 12 December 2018

21 januari - 19 februari
Je krijgt verantwoordelijkheid toegeschoven, waar je eigenlijk niet blij mee bent. Bekijk het van de zonnige kant, dit gebeurt alleen omdat men in je gelooft. Nu moet jij alleen ook nog in jezelf geloven.

Daghoroscoop Vissen 12 December 2018

20 februari - 20 maart
Het wordt tijd de problemen met je familielid eens bij te leggen. Wees niet bang voor een afwijzing, de ander zal blij zijn dat jij het initiatief neemt. Alle contacten die jij vandaag legt zullen in harmonie verlopen.

Facebook

Vraag direct een nummer aan!

Buienradar