Daghoroscoop Ram 18 November 2018

21 maart - 20 april
Je ervaart op het moment heel wat problemen. Laat je niet ontmoedigen en blijf positief. Je zult je in je privé-leven richten op nieuwe ervaringen en daarvoor krijg je volop de gelegenheid.

Daghoroscoop Stier 18 November 2018

21 april - 21 mei
Je wilt altijd al nieuwe mensen ontmoeten en daar een intieme vertrouwensrelatie mee opbouwen. Nu krijg je daarvoor de kans en begin je plotseling te twijfelen. Was dit een droom om alleen maar te dromen?

Daghoroscoop Tweeling 18 November 2018

22 mei - 21 juni
Je vriendelijke houding wordt erg gewaardeerd. Vooral als anderen hun voordeel daarmee kunnen doen. Wat krijg je ervoor terug? Probeer wat meer aan je zelf te denken. Laat je geen pijn doen.

Daghoroscoop Kreeft 18 November 2018

22 juni - 23 juli
Je weet precies wat de ander wil. Je voelsprieten maar ook je openheid en 'recht door zee'-aanpak zorgen daar wel voor. Een sterke eigenschap die je ook wel eens in de problemen kan brengen.

Daghoroscoop Leeuw 18 November 2018

24 juli - 23 augustug
Vandaag heb je de energie om een hele nieuwe weg uit te stippelen. Als je jouw weg eenmaal hebt bepaald, laat je daar dan ook niet meer van afbrengen door anderen.

Daghoroscoop Maagd 18 November 2018

24 augustus - 23 september
Een moeilijke dag, gebruik je gezond verstand vandaag zoveel mogelijk. Laat je niet door jouw emoties onderuit halen, maar blijf objectief denken.

Daghoroscoop Weegschaal 18 November 2018

24 september - 23 oktober
Soms is het moeilijk om eerlijk te zijn, toch zul je merken dat iets mooier maken dan het is uiteindelijk veel moeilijker is.

Daghoroscoop Schorpioen 18 November 2018

24 oktober - 22 november
Je bent vandaag lekker op dreef. Het gaat allemaal als vanzelf. Misschien is het een goed idee eens iets te proberen waar jij je anders niet aan durft te wagen.

Daghoroscoop Boogschutter 18 November 2018

23 november - 22 december
Zolang jij geen "nee" zegt krijg je steeds meer te doen. Pas op dat je jezelf niet over de kop werkt. Misschien moet jij dat "nee" zeggen vast gaan oefenen. Wacht niet tot het te laat is.

Daghoroscoop Steenbok 18 November 2018

23 december - 20 januari
Als je vandaag voorzichtig en slim te werk gaat, lukt het je de aandacht te trekken van iemand die tot nu toe niet naar jou omkeek. Voeg daar een beetje geluk aan toe en jij hebt binnenkort een date.

Daghoroscoop Waterman 18 November 2018

21 januari - 19 februari
Als het vandaag allemaal niet zo loopt als je had verwacht, moet je toch je eigen handelen eens onder de loep nemen. Ook jij kunt fouten maken. Kijk niet altijd eerst naar het gedrag van de ander en dan pas naar je eigen gedrag.

Daghoroscoop Vissen 18 November 2018

20 februari - 20 maart
Een onverwachte ontmoeting doet oude herinneringen herleven en dat stemt je een beetje melancholiek. Wellicht dat je uitstraling daardoor extra charmant is; je bent op de versiertoer en je doet het lang niet slecht.

Facebook

Vraag direct een nummer aan!

Buienradar